Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Retur och ångerrätt

Vi kan inte ta emot och hanterar returer personligen på lagret, utan alla returer måste skickas till vår postadress. Returen hanteras inom 1-2 veckor.

Vi erbjuder 60 dagars öppet köp, även vid bruten förpackning om det krävs att förpackningen bryts för att du ska kunna testa produkten. Observera dock att förpackningen ska bryts med minsta möjliga skada. Du får returnera varan förutsatt att den endast är testad och i originalförpackning. Varan måste kunna säljas omgående i det skick den returneras i annars kan vi tyvärr inte ta den tillbaka. Om vi inte godkänner din retur så kan vi avgöra ett skäligt prisavdrag eller skicka tillbaka produkten till dig på din bekostnad.

Om det skulle saknas en skruv till en elbil eller om något är trasigt så ersätter vi den del genom att skicka en ny till dig, du kan alltså inte kräva fri retur bara för att det saknas en en del. Skicka en bild på vad som saknas eller är trasigt så underlättar det vår hantering av ärendet.

Du som kund står för returfrakten vid öppet köp. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto/faktura eller en kopia på din orderbekräftelse och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp.

Om du betalat med kort så återför vi pengarna till ditt betalkort när vi mottagit de returnerade varorna. Returnerar du delar av en order så betalar du för de varor du behåller.

Vi tar EJ mot returer i skadade/trasiga produktförpackningar. Produkten måste kunna säljas omgående i det skick den returneras i annars kan vi tyvärr inte ta den tillbaka.

Elbilar, cyklar och övriga leksaker som har monterats ihop återtages EJ.

Vi kan inte ta emot och hanterar returer personligen på lagret, utan alla returer måste skickas till vår postadress. Returen hanteras inom 1-2 veckor.

Vi rekommenderar att du väljer PostNord eller DHL för returer. Vi hämtar inte ut paket som skickas med Schenker Privatpaket till ombud, välj istället Schenker företagspaket.

Du står för returfrakten till oss.

Postadress

STILRUM.SE  / ETRENDSTORE
Box 42008
126 12 Stockholm
Sverige

Kontakta oss

[email protected]

Telefon

0761-600577

Produkter

Handla

Information

To top