Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Stilrum.se - Trendig barnbutik på nätet med lekfull barninredning och roliga leksaker för barn.

På Stilrum.se hittar du barnrumsinredning och barnleksaker som är stiliga och lekfulla. Vi har roliga leksaker som passar perfekt att ge bort som presenter till barn vid alla tillfällen! Vi samarbetar med DHL för snabba och säkra leverans till dig inom Sverige!

Alla våra produkter på Stilrum.se är perfekta att ge bort som presenter till barn! Våra produkter är lika populär som doppresenter, namngivningspresenter, baby shower presenter, julklappar och födelsedagspresenter.

Vi som äger och driver Stilrum.se har varit aktiva med e-handel sedan den 18 januari 2005, då med lager i Eskilstuna. Idag driver vi flera nätbutiker från lagret i södra Stockholm, Västberga industirområde, med en affärsidé om att erbjuda hela Sverige ett annorlunda sortiment av inredning och leksaker för barnrummet. Vårt motto är kort och gott, om vi gillar en produkt och vill ha den själva så är det ett givet inköp.

Stilrum.se är en svenskägd och leverantörsoberoende återförsäljare av fina barnsaker vars distributionsidé är distanshandel via internet.

För att säkerställa en snabb och pålitliga distanshandel samarbetar vi med PostNord, DHL och Klarna. Stilrum.se vill ge Dig ett enkelt och bekvämt sätt att handla det Du behöver för ett lekfullt barnrum.

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya leksaker och förbättra sortimentet. Tveka inte att höra av dig med produkttips, förslag eller kritik.

Postadress/returadress

STILRUM
Box 42008
126 12 Stockholm

Lager/kontor

STILRUM.SE
Västberga allé 26
126 30 Hägersten

Momsreg.nr: 556946-5387
Stilrum.se har godkänd F-skattsedel
Kontakt: [email protected]

 

Produkter

Handla

Information

To top